Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : colleen

Telefoonnummer : 8618122384446

Whatsapp : +8618122384446

Free call

eigenschappen van openlucht optische vezelkabel

December 29, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over eigenschappen van openlucht optische vezelkabel

Er zijn vele classificaties van optische kabels. De openlucht optische kabels, zoals de naam voorstelt, zijn over het algemeen geschikt voor openluchtgebruik. Zo wat zijn de speciale eigenschappen van openlucht optische kabels? Neem een blik.

laatste bedrijfsnieuws over eigenschappen van openlucht optische vezelkabel  0

1. De openlucht optische kabels hebben sterkte met grote trekspanning, dik en zware beschermende laag, en zijn gewoonlijk gepantserd (namelijk in de schede gestoken metaal). De openlucht optische kabels zijn hoofdzakelijk geschikt voor koppeling tussen gebouwen en tussen verre netwerken. In het algemeen, zijn de openlucht optische kabels enkel vullers, die leden versterken, worden de scheden en andere materialen geselecteerd. Bijvoorbeeld, wanneer de openlucht optische kabel direct wordt begraven, zou de gepantserde optische kabel moeten worden gebruikt. Wanneer kunnen de overheadkosten, een optische kabel met een zwarte plastic buitenschede met twee of meer het versterken ribben worden gebruikt.

laatste bedrijfsnieuws over eigenschappen van openlucht optische vezelkabel  1

2 omdat de openlucht optische kabel in openlucht wordt gebruikt, moet het een waterdichte functie hebben. Over het algemeen, wordt de buiten gebruikte schede gemaakt van PE materiaal, en zijn interne structuur is over het algemeen verdeeld in een centrale buisstructuur en een gelaagde structuur. Van het blote oog, zijn de binnen en openluchtjasjes over het algemeen gele of oranje pvc-materialen, en de openlucht zijn zwarte PE jasjes. Verschillend van het model, heeft het openluchtjasje over het algemeen het woord GY.

laatste bedrijfsnieuws over eigenschappen van openlucht optische vezelkabel  2

3. Openlucht optische kabel: De buiten verpakking is dik, met sommige mechanische kenmerken zoals drukweerstand, corrosieweerstand, en treksterkte. De openlucht optische kabel is een communicatielijn die de transmissie van optische signalen voltooit. De kabelkern is samengesteld uit een bepaald aantal optische vezels op een bepaalde manier, en is behandeld met een schede, en wat zijn ook behandeld met een buitenschede. De openlucht optische kabels zijn hoofdzakelijk samengesteld uit optische vezels (dunne glasgloeidraden zoals haar), plastic onderhoudskokers en plastic scheden. Er zijn geen metalen zoals goud, zilver, koper en aluminium in de optische kabels.

laatste bedrijfsnieuws over eigenschappen van openlucht optische vezelkabel  3

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

colleen@gzjqofc.com
+8618122384446
8618122384446
8618122384446