Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : colleen

Telefoonnummer : 8618122384446

Whatsapp : +8618122384446

Free call

Hoeveel weet u over Luchtvezel Optische Kabels?

July 24, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel weet u over Luchtvezel Optische Kabels?

Hoeveel weet u over Luchtvezel Optische Kabels?

De luchtvezel optische kabels zijn een essentieel onderdeel optische communicatienetwerken. Zij worden algemeen gebruikt in ons dagelijks leven, als het hangen in de pool bij de voorzijde van ons huis. Hoeveel weet u over de luchtkabels? Dit artikel kan u helpen meer over hen leren.

Aangezien de luchtvezel optische kabels in het openluchtmilieu worden blootgesteld, moeten zij van materiaal worden gemaakt dat van de conventionele vezel optische kabels verschillend is om winderig te weerstaan, regenachtig, ijzig en sneeuw doorstaat. Wat meer, de installatiemethode is is verschillend van andere kabels. Daarom zijn er verschillende types van luchtkabels.

Types van Luchtvezel Optische Kabels

Door installatiemethodes, kunnen de luchtvezel optische kabels over het algemeen als twee types worden geclassificeerd: bovenleiding en zelfstandig. Is de bovenleiding Luchtkabel regelmatige openlucht losse buiskabels die de bestaande lucht te installeren poollijn kunnen gebruiken die meer in bouwskosten bespaart en de bouwperiode verkort. De zelfstandige Luchtkabel, of de alle-Diëlektrische Zelfstandige kabel (van ADSS), hebben kabel in entrepot op een geïsoleerd staal of een alle-diëlektrische boodschapper voor steun. ADSS-de kabels worden gewoonlijk gemaakt van zwaardere jasjes en sterkere metaal of aramid sterkteleden. Tegenwoordig, worden de zelfstandige luchtvezel optische kabels wijder gebruikt door mensen. En de het meest meestal gebruikte ADSS-kabels zijn luchtkabel cijfer-8.

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel weet u over Luchtvezel Optische Kabels?  0

Cijfer-8 luchtkabel

Cijfer-8 vereenvoudigt de luchtkabel zeer de taak om vezel optische kabel op een luchtinstallatie te plaatsen. Het neemt zowel een staalboodschapper als de kern van een standaard optische vezelkabel in één enkel jasje van dwarsdoorsnede „cijfer-8 op“. De combinatie van bundel en optische vezel in één enkele kabel staat snelle éénfasige installatie toe en resulteert in een duurzamere luchtinstallatie. Figuur 8 wordt luchtkabel algemeen gebruikt tussen de polen in openlucht.

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel weet u over Luchtvezel Optische Kabels?  1

Cijfer-8 luchtkabel

Dalingskabel

Er is ook een ander type van vezel optische kabel, het snijdende gezicht die waarvan het cijfer van 8 tonen, dat dalingskabel is. U zou niet hen samen moeten verwarren.

Met de totstandkoming van toegangsnetwerken, met inbegrip van vezel aan de zaken, vezel aan het huis en vezel aan het gebouw, naar collectief als FTTx wordt verwezen, worden de eisen van nieuwe geoptimaliseerde producten om aan stijgende bandbreedtebehoeften te voldoen die dagelijks verhoogd. Één dergelijk product is optische dalingskabel. De conventionele dalingskabel bestaat uit parallelle versterkte kern twee en een optische vezel in het midden van hen. De snijdende oppervlakte stelt het cijfer van 8 voor. De dalingskabel wordt wijd gebruikt in de FTTH-netwerken.

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel weet u over Luchtvezel Optische Kabels?  2
Binnen de Dalingskabel van FTTH

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel weet u over Luchtvezel Optische Kabels?  3

Zelfstandige Dalingskabel (Luchtdalingskabel)

Voeg een dikke lijn van de staaldraad aan de conventionele dalingskabel toe, wordt de zelfstandige dalingskabel gevormd. De zelfstandige dalingskabel heeft een sterkere treksterkte wegens zijn metaal hangende eenheden. Daarom kunnen wij het luchtdalingskabel ook roepen. De luchtdalingskabel wordt ontworpen om van het distributiepunt aan de abonnee te lopen. De metaaleenheid zal worden geknipt alvorens aan de abonnee binnen te gaan. Het grootste probleem voor luchtdalingskabel is dat het duurder is dan conventionele dalingskabels.

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel weet u over Luchtvezel Optische Kabels?  4

Lucht de Dalingskabel van FTTH

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

colleen@gzjqofc.com
+8618122384446
8618122384446
8618122384446